DJ Amigo, Elke maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag, LIVe op je radio
!!!!!

AMIGO OP JE RADIO

Luister elke maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag van 15:00 uur tot 17:00 uur naar het radioprogramma AMIGO OP JE RADIO bij RTV Maastricht. 

Drie keer per week verzorg ik twee uur lang een amusant radioprogramma met lekkere muziek, leuke items en andere spannende dingen.  Ik hou een oogje in het zeil, van wat er allemaal speelt in de stad  Maastricht en speel ik in op de actualiteit. Het is een interactief radioprogramma's waarin luisteraars live kunnen reageren via WhatsApp (06 1304 888 5 ) of via Facebook (https://www.facebook.com/groups/amigoradio/). Verzoekjes zijn van harte welkom en worden meestal altijd ingewilligd. Het is de ideale opmaat naar de avond.

RTV Maastricht is te beluisteren via de ether 107.5 FM, via internet, via uw kabelprovider of via de RTV Maastricht-APP. 
Veer huure us !!!!!!!


DJ Amigo op de radio.

Sinds enkele jaren ben ik werkzaam bij RTV Maastricht, de lokale publieke omroep van Maastricht. Ik ben voornamelijk actief in de radiostudio als technicus en diskjockey.

Ik ben in 2016  begonnen als geluidstechnicus bij het praatprogramma BIJ DE LIEWE, elke donderdagmiddag vanaf 17:00 uur op RTV Maastricht. Op dit moment ben ik nog altijd verbonden aan dit radioprogramma met meer dan 300 uitzendingen.

In 2019 startte ik mijn eigen radioprogramma op de donderdagmiddag, namelijk DE MIDDAG DRAAIT DOOR

In 2020 is dit programma verhuisd naar de zondagmiddag en heeft het een nieuwe naam gekregen: AMIGO OP ZONDAG

Het aantal uitzend-uren werd in 2023 fors uitgebreid. Mijn programma verhuisde van de zondag naar de maandag, woensdag en vrijdag en heet vanaf toen AMIGO OP JE RADIO.

Ik hoop u ook snel te mogen begroeten als luisteraar. 

Tot zondag !!!!!